Fondat de Vlăduța Sabou în 2018, atelierul a pornit de la ideea că frumusețea fiecărui om poate fi subliniată prin haine create special pentru trăsăturile sale unice.
Toate colecțiile noastre reprezintă creația vieții, a romantismului și a artei. Te îndeamnă să experimentezi împlinirea, să te iubești, să te răsfeți și să te bucuri de plăcerile vieții. Celebrează viața, ia-ți timpul necesar să reflectezi la ceea ce te înconjoară și fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ai.
Doar așa vei putea continua să construiești cu această energie și să creezi și mai multă bucurie în viața fiecărui om din viața ta.

Procesul de fabricare

 

Toate piesele noastre vestimentare sunt gândite și create cu atenție de designerul vestimentar Vlăduța Sabou, în atelierul personal din Timișoara. Cu gândul obsesiv al perfecțiunii, Vlăduța folosește doar materiale de cea mai bună calitate, majoritatea provenind din Italia. Fiecare piesă vestimentară are propria ei poveste, după care este creată o schiță, într-o paletă unică de culori și texturi care te învăluie și te fac să te simți bine în pielea ta.

magazin de haine
magazin de haine

Promisiunea noastră

 

„Omul poate trăi fără știință, poate trăi fără pâine, dar fără frumusețe nu ar mai putea trăi, pentru că nu ar mai fi nimic de făcut lumii. Tot secretul este aici, toată istoria este aici.”
(Dostoievski)

Frumusețea este cu adevărat unul dintre lucrurile care dau un nou sens vieții și fiecărei experiențe pe care o trăim.
Pentru că fiecare dintre noi are propria poveste, fiecare produs creat de noi este unic, lucrat manual, cu multă atenție și dragoste pentru detalii.

magazin de haine