Unicitate

Prin intermediul pieselor custom made, ne propunem să oferim clientelor noastre unicitate, autenticitate, dar mai ales acel ‘altceva’ făcut exact pe măsura și gustul lor. Atunci când arăți bine, te simți bine și emani asta prin toți porii.

Personalitate

Fiecare articol de îmbrăcăminte pe care îl realizăm simbolizează o conexiune puternică cu personalitatea și feminitatea noastră. Tocmai de aceea, ne-am propus să venim în întâmpinarea clientelor noastre cu două opțiuni pentru accesorii custom:

  • Pentru doamnele și domnișoarele din Timișoara, avem opțiunea în care acestea sunt invitate la atelier, pentru a descoperi împreună ce își doresc și le sunt luate măsurătorile. Înainte de finalizarea produsului, clienta este invitată să probeze și poate veni cu eventuale cerințe finale.

*clientele achită un avans de 20%

  • Doamnele și domnișoarele care nu locuiesc în Timișoara sunt rugate să ne contacteze. Stabilim împreună modelul, materialele și culorile preferate. După ce primim măsurătorile stabilite după un șablon trimis de noi, creăm hainele pe un manechin reglabil după măsurătorile clientei.

*acest model au fost realizate pe comandă. Mărimi, culori și alte modificări se vor discuta în prealabil în mesaj privat sau la numărul de telefon: 0727 324 911

*clientele achită un avans de 20%, iar diferența de plată și transport se achită la primirea comenzii haine la comandă haine la comandă

haine la comandă